Gardróbrendezés

Ezt a szolgáltatást akkor ajánlom, ha már jártál színtanácsadáson, hisz a saját színeid ismerete nagyban megkönnyíti a színhelyes gardróbod kialakítását.

A gardróbrendezés során átnézzük a szekrényed teljes tartalmát, szín, fazon és kihasználhatóság szempontjából is. Komplett szettet állítunk össze, és olyan ruhatárat alakítunk ki, aminek minden darabját hordani fogod, és még egymással is tudod majd őket kombinálni.

A tanácsadás végén megbeszéljük, mik azok az alapdarabok, amikkel érdemes kiegészítened a ruhatáradat.

Pont erre van szükségem

Erre számíthatsz

Hogy néz ki a folyamat?

1.

Ezúttal az otthonodban találkozunk. Sopronban és Budapesten vállalok ügyfeleket. Előre is köszönöm, hogy az otthonodba, és egyben a bizalmadba fogadsz!

2.

Együtt átnézzük a szekrényed tartalmát. Kiválogatjuk, hogy melyik ruhadarabok illenek hozzád színben, stílusban, fazonban. Mit, mivel érdemes kombinálni.

3.

Összeillő szetteket állítunk össze. Így később nem kell azon gondolkodnod, mit mivel kombinálj. Így időt is spórolunk neked minden reggel a szekrény előtt állva.

4.

Végül megnézzük, hogy milyen alap darabokra lenne szükséged. Mit érdemes a jövőben beszerezned, hogy teljes mértékben rád szabott, harmonikus ruhatárad legyen!

Hasznos tanácsom:

Úgy készülj, hogy a gardrób rendezés során a ruháid többféle „sorsra” jutnak: Például lesznek darabok, amiktől megválunk. Lesznek, amiket esetleg tovább adsz. Illetve lesz, ami a varrónőhöz megy egy kis átalakításra. Ezért készíts ki 3 nagyobb zsákot vagy dobozt! (Ami neked szimpatikusabb.) Ezekbe rendszerezzük ezen ruhadarabokat. Így mentesülünk a káosztól, és jól átlátható lesz a rendszer.

 

Gardróbrendezés

Ár. 15.000 Ft/óra

Időtartam: minimum 3 óra.

Pont erre van szükségem

Gyakori Kérdések:

Online tartatsz-e színtanácsadást?

A tanácsadást kizárólag nappali, természetes fényben végzem. Bármilyen mesterséges megvilágítás elviszi a színek árnyalatát, így fals eredményt adhat. A tavaszi-nyári időszakban legkésőbb 15-16 óra között tudjuk kezdeni a tanácsadást, míg téli-őszi időszakban legkésőbb 13-14 óra között tudunk kezdeni. Az általam javasolt kezdés minden időszakban a 10-12 óra között, akkor a legjobbak a fények.

Este tudok-e hozzád menni?

A tanácsadást kizárólag nappali, természetes fényben végzem. Bármilyen mesterséges megvilágítás elviszi a színek árnyalatát, így fals eredményt adhat. A tavaszi-nyári időszakban legkésőbb 15-16 óra között tudjuk kezdeni a tanácsadást, míg téli-őszi időszakban legkésőbb 13-14 óra között tudunk kezdeni. Az általam javasolt kezdés minden időszakban a 10-12 óra között, akkor a legjobbak a fények.

Hol tartod a tanácsadásokat?

Budapesten a 13. kerületben (havonta egy hetet), és Sopronban egyaránt. 

Mennyivel előbb kell hozzád bejelentkezni?

Sopronban viszonylak rugalmas vagyok, 1-2 héttel korábban, mint ahogy jönni szeretnél.

Budapesten havonta egy hetet dolgozom, így előfordulhat, hogy egy-két hónap a várakozási idő, de ne aggódj, a színek megvárnak.

Mit vigyek magammal a színtantanácsadásra?

Hozd el a smink neszeszered, különös tekintettel a rúzsokra, pirosítókra és szemhéjpalettákra. A tanácsadás végén színhelyesen átválogatom neked, és csak az marad, ami igazán jól áll.

Mit vigyek magammal a szín- és stílustanácsadásra?

A smink neszeszereden túl, amit színhelyesen átválogatok, hozz kérlek 2-3 db ”nagyon szeretem” és ”nagyon nem szeretem” ruhadarabot a gardróbodból.  

Mit vigyek magammal a sminkoktatásra?

Minden otthon megtalálható sminkterméket, amit kedvelsz, és az ecseteidet. Mottóm ugyanis, hogy akkor kapsz használható tudást, ha a saját termékeiddel tanítalak meg sminkelni. Természetesen a tanácsadást megelőzi egy közös smink vásárlás, ahol beszerzünk mindent számodra. Így lesz teljes, jól kihasználható készleted.

Milyen üzletekbe megyünk közös sminkvásárlás alkalmával?

Megbeszéljük az anyagi kereteidet, és én ennek függvényében, a te igényeidhez mérten válogatom számodra össze a tökéletes smink neszeszert. Legyen az drogéria vagy high-end kategória. Én mindig azt javaslom, hogy legyen benne ez is, az is.

Turi vagy Pláza? Hol vásárolunk majd?

Én mindkettőt kedvelem. Előzetesen megbeszéljük, hogy miket kellene vásárolnunk, mik az anyagi kereteink, te mit kedvelsz jobban. Ennek függvényében javaslom egyiket vagy másikat. De semmi nem kötelező. Ha turiba szeretnél menni, akkor elviszlek a kedvenc helyemre. Ha pedig a plázát preferálod, akkor az Aréna pláza az, amit javaslok.

Azt a stílust keresed, ami igazán te vagy?

Segítek neked megtalálni! Öltözködj tudatosan, sminkelj harmonikusan, vásárolj határozottan!

Segíts nekem is