Színtanácsadás ajándék nappali sminkkel

A színtanácsadás során az arcod közelébe helyezett színes kendők segítségével meghatározzuk, melyik évszaktípusba, ezen belül melyik altípusba tartozol. Melyek azok az árnyalatok melyekben ragyogni fogsz, kiemelik a természet adta szépséged.

Megmutatom a számodra a megfelelő haj- és sminkszíneket, beszélünk a kiegészítőkről, mintákról, és megnézzük, milyen ékszereket érdemes választanod.

A tanácsadás egy színhelyes nappali sminkel, rúzspróbával folytatódik ahol kiválasztunk neked több árnyalatot. Megbeszéljük, milyen erősségű smink áll neked jól, tanácsot kapsz arra vonatkozóan milyen színeket használj. A magaddal hozott kedvenc sminktermékeidet színhelyesen kiválogatom.

A tanácsadás végén kapsz tőlem a típusodnak megfelelő digitális színkártyát, egy rúzslistát, mely tartalmazza a megfelelő árnyalatokat. Továbbá egy Pinterest táblát tele inspiráló outfit fotókkal. Mindez segítségedre lesz a jövőbeli vásárlásban.

Pont erre van szükségem

Erre számíthatsz

Hogy néz ki a folyamat?

1.

Egy kávé mellett egymásra hangolódunk. Számomra fontos, hogy ne érezd magad feszélyezve! Egy kellemes, baráti légkör kialakítása alapvető része a munkámnak.

2.

Beszélek neked pár percben a színtípusokról, a színek tulajdonságairól, hogy a végén megértsd és felismerd milyen árnyalatok állnak jól neked.

3.

A ruhádat és a hajad letakarva, smink nélkül a tükörrel szemben elkezdem feltenni a kendőket. Sorban végig megyünk az összes színen, és azt nézzük mely árnyalatok emelik ki a természetes szépséged. Végül meghatározom, hogy Te mely évszaktípusba tartozol.

4.

Következhet a nappali smink. Miközben készül a sminked, megbeszéljük milyen árnyalatokat használj. A korona a rúzspróba. Te is jól látod majd, hogy mely rúzsok állnak jól. Biztosan lesz egy hétköznapi, és egy alkalmi árnyalat, amibe garantáltan beleszeretsz majd!

5.

Átválogatom a smink neszesszered, különös tekintettel a pirosítókra, rúzsokra és szemhéj palettákra koncentrálva. Így egy jól átlátható, színekben tökéletes sminkkészleted lesz.

6.

Ha maradt benned bármi kérdés, lehetőséged van egy egyszeri, 15 perces konzultációra a tanácsadást követő 2 héten belül. Írhatsz nekem üzenetet is, ahogy időm engedi válaszolok a kérdéseidre.

Hasznos tanácsom:

Kérlek adj időt magadnak, hisz a találkozásunk alkalmával, rengeteg információ elhangzik majd. Idő, míg feldolgozod, és átülteted a gyakorlatba. Amíg felismered a színeket, jól kombinálnod őket, kiválasztod a megfelelő hajszínt, megvásárolod a szerelem rúzsokat, lecseréled szépen fokozatosan a ruhatárad, bizony eltelik fél-egy év. Haladj a saját tempódban, ahogy az neked jól esik! Hidd el, a befektetett energia megtérül majd. Rengeteg bókot zsebelsz majd be, és garantálom, hogy önbizalommal teli, gyönyörű nő néz majd vissza a tükörből.

Színtanácsadás ajándék nappali sminkkel

Ár: 60.000 Ft

Lehetőség van páros tanácsadásra is, így a végösszegből 10% kedvezmény kerül levonásra. Időtartam: Max. 3 óra. Ezen felül, minden megkezdett fél óra 5500 Ft.

Pont erre van szükségem

Gyakori Kérdések:

Online tartatsz-e színtanácsadást?

A tanácsadást kizárólag nappali, természetes fényben végzem. Bármilyen mesterséges megvilágítás elviszi a színek árnyalatát, így fals eredményt adhat. A tavaszi-nyári időszakban legkésőbb 15-16 óra között tudjuk kezdeni a tanácsadást, míg téli-őszi időszakban legkésőbb 13-14 óra között tudunk kezdeni. Az általam javasolt kezdés minden időszakban a 10-12 óra között, akkor a legjobbak a fények.

Este tudok-e hozzád menni?

A tanácsadást kizárólag nappali, természetes fényben végzem. Bármilyen mesterséges megvilágítás elviszi a színek árnyalatát, így fals eredményt adhat. A tavaszi-nyári időszakban legkésőbb 15-16 óra között tudjuk kezdeni a tanácsadást, míg téli-őszi időszakban legkésőbb 13-14 óra között tudunk kezdeni. Az általam javasolt kezdés minden időszakban a 10-12 óra között, akkor a legjobbak a fények.

Hol tartod a tanácsadásokat?

Budapesten a 13. kerületben (havonta egy hetet), és Sopronban egyaránt. 

Mennyivel előbb kell hozzád bejelentkezni?

Sopronban viszonylak rugalmas vagyok, 1-2 héttel korábban, mint ahogy jönni szeretnél.

Budapesten havonta egy hetet dolgozom, így előfordulhat, hogy egy-két hónap a várakozási idő, de ne aggódj, a színek megvárnak.

Mit vigyek magammal a színtantanácsadásra?

Hozd el a smink neszeszered, különös tekintettel a rúzsokra, pirosítókra és szemhéjpalettákra. A tanácsadás végén színhelyesen átválogatom neked, és csak az marad, ami igazán jól áll.

Mit vigyek magammal a szín- és stílustanácsadásra?

A smink neszeszereden túl, amit színhelyesen átválogatok, hozz kérlek 2-3 db ”nagyon szeretem” és ”nagyon nem szeretem” ruhadarabot a gardróbodból.  

Mit vigyek magammal a sminkoktatásra?

Minden otthon megtalálható sminkterméket, amit kedvelsz, és az ecseteidet. Mottóm ugyanis, hogy akkor kapsz használható tudást, ha a saját termékeiddel tanítalak meg sminkelni. Természetesen a tanácsadást megelőzi egy közös smink vásárlás, ahol beszerzünk mindent számodra. Így lesz teljes, jól kihasználható készleted.

Milyen üzletekbe megyünk közös sminkvásárlás alkalmával?

Megbeszéljük az anyagi kereteidet, és én ennek függvényében, a te igényeidhez mérten válogatom számodra össze a tökéletes smink neszeszert. Legyen az drogéria vagy high-end kategória. Én mindig azt javaslom, hogy legyen benne ez is, az is.

Turi vagy Pláza? Hol vásárolunk majd?

Én mindkettőt kedvelem. Előzetesen megbeszéljük, hogy miket kellene vásárolnunk, mik az anyagi kereteink, te mit kedvelsz jobban. Ennek függvényében javaslom egyiket vagy másikat. De semmi nem kötelező. Ha turiba szeretnél menni, akkor elviszlek a kedvenc helyemre. Ha pedig a plázát preferálod, akkor az Aréna pláza az, amit javaslok.

Azt a stílust keresed, ami igazán te vagy?

Segítek neked megtalálni! Öltözködj tudatosan, sminkelj harmonikusan, vásárolj határozottan!

Segíts nekem is