Közös vásárlás

Ha úgy érzed, elveszel az üzletek kínálatában, bizonytalan vagy, nem ismered fel a színeidet, egyedül nehezen boldogulsz, akkor érdemes ezt szolgáltatást választanod! Színtanácsadás után jó szívvel ajánlom Neked a közös vásárlást.

Előzetesen megbeszéljük, melyek azok a darabok, amik hiányoznak a ruhatáradból, és mik az anyagi kereteid. Majd indulhat a közös shopping! Mehetünk plázába vásárolni, de kereshetünk kincseket turiban is.

Megmutatom, mit, mivel érdemes viselned. Az új darabokat hogyan kombináld a meglévőkkel. Ha szeretnéd, sminktermékeket, kiegészítőket is vásárolunk. Illetve lehetőség van egy konkrét eseményre (esküvő, rendezvény) teljes szett összeállítására is.

A stílustanácsadáson csak elméletben beszéltünk a színekről, fazonokról. Mindezt átültetni a gyakorlatba úgy, hogy eddig megvoltak a vásárlási szokásaid, nem mindenkinek megy könnyedén. Tapasztalatom szerint a gyakorlatban esik le a hölgyeknek a tantusz.

Meg kell tanulni új szemmel nézni a kínálatot! Abban segítek, hogy ne a megszokott darabokat válaszd. Az esetek 90%-ában olyan darabokat veszünk meg, amit te észre sem vettél volna a kínálatban. Ezekből lesznek aztán a szerelem darabok.

Pont erre van szükségem

Erre számíthatsz

Hogy néz ki a folyamat?

1.

Találkozunk a megbeszélt plázában vagy turiban. Ha a plázás vásárlást választod, akkor az Aréna plázába megyünk. Ha turiba megyünk, abban rugalmasabb vagyok.

2.

Saját stílusodat szem előtt tartva megbeszéljük, mit szeretnél venni. Ki foglak mozdítani a komfort zónádból, de hidd el, épp annyira, amennyire az még számodra kellemes lesz. Ezért az alapszabály az, hogy mindent fel kell próbálni, amit beadok neked a fülkébe.

3.

Én válogatok a kínálatból, neked pedig semmi más dolgod nincs, mint próbálni. Ha nem jó a méret, hozom a másikat, míg te vársz a fülkében.
Igazi ‘Pretty Woman érzés’, a ti elmondásotok alapján.

4.

Minden darabot megnézek rajtad, véleményezem, mutatom hogyan lehet szettben hordani a többi holmival. Amiben csak egy kicsit is nem érzed jól magad, nem vesszük meg. Nem fogod hordani, tapasztalat.

5.

Félretesszük a legjobban tetsző darabokat, majd miután mindent megpróbáltál, újra átnézzük az egészet, és csak a szerelem darabokat vesszük meg.

6.

Semmi kötelező nincs, nem kell mindent megvenni. Azokat a darabokat, amelyekben bizonytalan vagy, lefotózod, és máskor visszamehetsz érte.

Hasznos tanácsom:

Kérlek, bízd rám magad, légy nyitott! Hisz az én szakértő, gyakorlott szemem mást lát az üzletek kínálatában, mind színek, mind fazonok tekintetében. Egy kedves kis szabályom van: Mindent fel kell próbálni, amit beadok neked a fülkébe! Még azt is, ami elsőre nem tetszik. Hidd el, meg fogsz lepődni! A szó jó értelmében! Eddigi közös vásárlásaim alkalmával mindig azokat a darabokat vettük meg, amire a vendégem magától nemet mondott volna, vagy észre sem vette az üzletben. Végül aztán azok lettek kedvenc darabok.

 

Közös vásárlás

Ár. 14.000 Ft/óra

+ A ‘Pretty Woman érzés’ felbecsülhetetlen

Időtartam: Változó, de mininimum 3 óra.

Pont erre van szükségem

Gyakori Kérdések:

Online tartatsz-e színtanácsadást?

A tanácsadást kizárólag nappali, természetes fényben végzem. Bármilyen mesterséges megvilágítás elviszi a színek árnyalatát, így fals eredményt adhat. A tavaszi-nyári időszakban legkésőbb 15-16 óra között tudjuk kezdeni a tanácsadást, míg téli-őszi időszakban legkésőbb 13-14 óra között tudunk kezdeni. Az általam javasolt kezdés minden időszakban a 10-12 óra között, akkor a legjobbak a fények.

Este tudok-e hozzád menni?

A tanácsadást kizárólag nappali, természetes fényben végzem. Bármilyen mesterséges megvilágítás elviszi a színek árnyalatát, így fals eredményt adhat. A tavaszi-nyári időszakban legkésőbb 15-16 óra között tudjuk kezdeni a tanácsadást, míg téli-őszi időszakban legkésőbb 13-14 óra között tudunk kezdeni. Az általam javasolt kezdés minden időszakban a 10-12 óra között, akkor a legjobbak a fények.

Hol tartod a tanácsadásokat?

Budapesten a 13. kerületben (havonta egy hetet), és Sopronban egyaránt. 

Mennyivel előbb kell hozzád bejelentkezni?

Sopronban viszonylak rugalmas vagyok, 1-2 héttel korábban, mint ahogy jönni szeretnél.

Budapesten havonta egy hetet dolgozom, így előfordulhat, hogy egy-két hónap a várakozási idő, de ne aggódj, a színek megvárnak.

Mit vigyek magammal a színtantanácsadásra?

Hozd el a smink neszeszered, különös tekintettel a rúzsokra, pirosítókra és szemhéjpalettákra. A tanácsadás végén színhelyesen átválogatom neked, és csak az marad, ami igazán jól áll.

Mit vigyek magammal a szín- és stílustanácsadásra?

A smink neszeszereden túl, amit színhelyesen átválogatok, hozz kérlek 2-3 db ”nagyon szeretem” és ”nagyon nem szeretem” ruhadarabot a gardróbodból.  

Mit vigyek magammal a sminkoktatásra?

Minden otthon megtalálható sminkterméket, amit kedvelsz, és az ecseteidet. Mottóm ugyanis, hogy akkor kapsz használható tudást, ha a saját termékeiddel tanítalak meg sminkelni. Természetesen a tanácsadást megelőzi egy közös smink vásárlás, ahol beszerzünk mindent számodra. Így lesz teljes, jól kihasználható készleted.

Milyen üzletekbe megyünk közös sminkvásárlás alkalmával?

Megbeszéljük az anyagi kereteidet, és én ennek függvényében, a te igényeidhez mérten válogatom számodra össze a tökéletes smink neszeszert. Legyen az drogéria vagy high-end kategória. Én mindig azt javaslom, hogy legyen benne ez is, az is.

Turi vagy Pláza? Hol vásárolunk majd?

Én mindkettőt kedvelem. Előzetesen megbeszéljük, hogy miket kellene vásárolnunk, mik az anyagi kereteink, te mit kedvelsz jobban. Ennek függvényében javaslom egyiket vagy másikat. De semmi nem kötelező. Ha turiba szeretnél menni, akkor elviszlek a kedvenc helyemre. Ha pedig a plázát preferálod, akkor az Aréna pláza az, amit javaslok.

Azt a stílust keresed, ami igazán te vagy?

Segítek neked megtalálni! Öltözködj tudatosan, sminkelj harmonikusan, vásárolj határozottan!

Segíts nekem is