Szín-és stílustanácsadás

A színtanácsadást kiegészítve, foglalkozunk a testalkatoddal is. Megnézzük, melyik alkattípusba tartozol, aminek alapján megmutatom a számodra legelőnyösebb szabásvonalakat. Most kiderül, mit érdemes kiemelned! Minden testalkatot csodássá lehet tenni. Erre mutatok neked apró trükköket.

Tippeket kapsz arra vonatkozóan, hogyan alakítsd ki a típusodnak megfelelő kapszula gardróbot, hogy jól kombinálható ruhatárad legyen. Ne költs feleslegesen olyan ruhadarabokra, amelyeket később nem fogsz hordani.

A tanácsadás végén kapsz tőlem a típusodnak megfelelő digitális színkártyát, egy rúzslistát, mely tartalmazza a megfelelő árnyalatokat. Mac, Inglot, KAP márkák kínálatából, illetve a szín-, és alkattípusod jellemzőinek összefoglaló leírását.

Továbbá egy Pinterest táblát tele inspirárló outfit fotókkal. Mindez segítségedre lesz a vásárlásban, könnyedén kiválasztod majd a megfelelő színű ruhát, kiegészítőket, hajszínt, rúzst és pirosítót.

Egyszóval a te egyéni testalkatodra vonatkozóan adok neked tanácsokat, mit és hogyan emelj ki magadon, illetve hogyan kendőzd el, ami nem a legelőnyösebb.

Pont erre van szükségem

Erre számíthatsz

Hogy néz ki a folyamat?

1.

Hasonlóan indul a program, mint a színtanácsadáskor. Meghatározom az évszaktípusod, kapsz egy nappali sminket, majd színhelyesen kiválogatom a magaddal hozott sminktermékeket.

2.

A tükörrel szembe állva megnézzük a vertikális és horizontális vonalaidat. Megmutatom, hol van a derekad. Ez nagyon fontos lesz majd a későbbiekben számodra.

3.

Beszélünk a testarányokról. Tanácsot adok, hogy például meddig érjen a szoknya, és ebből milyen fazont válassz. Megbeszéljük, mely nadrág fazonok a legelőnyösebbek számodra. Valamint a cipőről is szót ejtünk. Végig megyünk az összes ruha darabon.

4.

Hozz magaddal 2-3 olyan ruhadarabot, amit nagyon kedvelsz, és ugyanennyit azokból, amiket nem szeretsz. Átbeszéljük, hogy mi miért áll jól, vagy épp miért nem. Azt is megmutatom, hogyan tudnád pár trükkel előnyössé tenni azokat.

Hasznos tanácsom:

Kérlek adj időt magadnak, hisz a találkozásunk alkalmával, rengeteg információ elhangzik majd. Idő, míg feldolgozod, és átülteted a gyakorlatba. Amíg felismered a színeket, jól kombinálnod őket, kiválasztod a megfelelő hajszínt, megvásárolod a szerelem rúzsokat, lecseréled szépen fokozatosan a ruhatárad, bizony eltelik fél-egy év. Haladj a saját tempódban, ahogy az neked jól esik! Hidd el, a befektetett energia megtérül majd. Rengeteg bókot zsebelsz majd be, és garantálom, hogy önbizalommal teli, gyönyörű nő néz majd vissza a tükörből.

Szín-és stílustanácsadás

Ár. 80.000 Ft

Lehetőség van páros tanácsadásra is, így a végösszegből 10% kedvezmény kerül levonásra. Időtartam: Max. 4 óra. Ezen felül, minden megkezdett fél óra 5500 Ft.

Pont erre van szükségem

Gyakori Kérdések:

Online tartatsz-e színtanácsadást?

A tanácsadást kizárólag nappali, természetes fényben végzem. Bármilyen mesterséges megvilágítás elviszi a színek árnyalatát, így fals eredményt adhat. A tavaszi-nyári időszakban legkésőbb 15-16 óra között tudjuk kezdeni a tanácsadást, míg téli-őszi időszakban legkésőbb 13-14 óra között tudunk kezdeni. Az általam javasolt kezdés minden időszakban a 10-12 óra között, akkor a legjobbak a fények.

Este tudok-e hozzád menni?

A tanácsadást kizárólag nappali, természetes fényben végzem. Bármilyen mesterséges megvilágítás elviszi a színek árnyalatát, így fals eredményt adhat. A tavaszi-nyári időszakban legkésőbb 15-16 óra között tudjuk kezdeni a tanácsadást, míg téli-őszi időszakban legkésőbb 13-14 óra között tudunk kezdeni. Az általam javasolt kezdés minden időszakban a 10-12 óra között, akkor a legjobbak a fények.

Hol tartod a tanácsadásokat?

Budapesten a 13. kerületben (havonta egy hetet), és Sopronban egyaránt. 

Mennyivel előbb kell hozzád bejelentkezni?

Sopronban viszonylak rugalmas vagyok, 1-2 héttel korábban, mint ahogy jönni szeretnél.

Budapesten havonta egy hetet dolgozom, így előfordulhat, hogy egy-két hónap a várakozási idő, de ne aggódj, a színek megvárnak.

Mit vigyek magammal a színtantanácsadásra?

Hozd el a smink neszeszered, különös tekintettel a rúzsokra, pirosítókra és szemhéjpalettákra. A tanácsadás végén színhelyesen átválogatom neked, és csak az marad, ami igazán jól áll.

Mit vigyek magammal a szín- és stílustanácsadásra?

A smink neszeszereden túl, amit színhelyesen átválogatok, hozz kérlek 2-3 db ”nagyon szeretem” és ”nagyon nem szeretem” ruhadarabot a gardróbodból.  

Mit vigyek magammal a sminkoktatásra?

Minden otthon megtalálható sminkterméket, amit kedvelsz, és az ecseteidet. Mottóm ugyanis, hogy akkor kapsz használható tudást, ha a saját termékeiddel tanítalak meg sminkelni. Természetesen a tanácsadást megelőzi egy közös smink vásárlás, ahol beszerzünk mindent számodra. Így lesz teljes, jól kihasználható készleted.

Milyen üzletekbe megyünk közös sminkvásárlás alkalmával?

Megbeszéljük az anyagi kereteidet, és én ennek függvényében, a te igényeidhez mérten válogatom számodra össze a tökéletes smink neszeszert. Legyen az drogéria vagy high-end kategória. Én mindig azt javaslom, hogy legyen benne ez is, az is.

Turi vagy Pláza? Hol vásárolunk majd?

Én mindkettőt kedvelem. Előzetesen megbeszéljük, hogy miket kellene vásárolnunk, mik az anyagi kereteink, te mit kedvelsz jobban. Ennek függvényében javaslom egyiket vagy másikat. De semmi nem kötelező. Ha turiba szeretnél menni, akkor elviszlek a kedvenc helyemre. Ha pedig a plázát preferálod, akkor az Aréna pláza az, amit javaslok.

Azt a stílust keresed, ami igazán te vagy?

Segítek neked megtalálni! Öltözködj tudatosan, sminkelj harmonikusan, vásárolj határozottan!

Segíts nekem is