Ismerj meg

Szia! Burai Brigitta vagyok szín-, stílus- és sminktanácsadó, a Brigi Styling megalapítója.

Pályámat kozmetikusként/sminkesként kezdtem, egészen pontosan 20 évig szépítettem a hölgyeket. Azonban engem is elért a változás szele, Budapestről Sopronba sodort az élet, és ha már változás, gondoltam itt az ideje új energiáknak a munkám terén is.

Fontos számomra, hogy segítő munkám legyen, szeressem amit csinálok, nőkkel foglalkozhassak. Ez kapcsolódjon a külső belső szépséghez, illetve kamatoztatni tudjam az eddigi szakmai tapasztalataimat. Ezen szempontokat előtérbe helyezve döntöttem amellett, hogy szín-, stílus- és sminktanácsadó leszek.

Úgy érzem, életem egyik legjobb döntését hoztam meg. Amikor azt látom egy-egy tanácsadás végén a vendégem arcán tükörbe nézve, hogy felragyog az arca, mosolyog a szeme, látván magát a számára tökéletes árnyalatokban, őszinte boldogság tölt el, hisz segíttettem neki.

A rengeteg pozitív visszajelzés az, ami engem feltölt, visz előre, energiát ad, hogy el nem múló lelkesedéssel segíthessek Neked megtalálni azokat az árnyalatokat, szabásvonalakat, haj és smink színeket, amelyekkel a legtöbbet tudod kihozni magadból. Amikben önazonos maradsz, s a természet adta szépséged tündökölni fog.

Remélem, Veled is hamarosan találkozom, (Sopronban vagy Budapesten), hogy elvigyelek a színek izgalmas világába.

 

Azt a stílust keresed, ami igazán te vagy?

Segítek neked megtalálni! Öltözködj tudatosan, sminkelj harmonikusan, vásárolj határozottan!

Segíts nekem is