ÖNSMINKELŐ OKTATÁS KÖZÖS SMINK VÁSÁRLÁSSAL

Ha már ismered, melyik évszaktípusba tartozol, akkor ajánlom neked ezt az énidős, terápiás csajos napot.

Fontos számomra, hogy olyan tudást adjak neked, ami személyre szabott. A te sminkelési szokásaidnak, élethelyzetednek a leginkább megfelel. Sikerélmény és öröm legyen a sminkelés, még akkor is, ha te eddig azt gondoltad magadról , hogy „ezt én tuti nem tudom megcsinálni.”

Elkísérlek vásárolni, megveszünk mindent, ami a napi smink rutinodhoz szükséges. Semmi impulzus vásárlás, a sokadik nem megfelelő színű alapozó és korrektor, felesleges termékek, csak amit valóban kihasználsz, és ami a te árnyalatod.

Majd ezekkel, a te saját termékeiddel hasznos praktikákat mutatok neked, hogy reggelente te is könnyedén el tudd készíteni a nappali sminked. Sőt azt is, hogyan varázsolhatsz belőle alkalmi megjelenést! Mindezt úgy, hordható legyen, jól érezd magad benne, és önazonos tudj maradni. Egyszóval ez egy személyre szabott az oktatás, garantált sikerélménnyel.

Pont erre van szükségem

Erre számíthatsz

Hogy néz ki a folyamat?

1.

Előzetes megbeszélés alapján felmérem a sminkelési szokásaidat. Megkérdezem, hogy milyen termékeid vannak. Megbeszéljük, hogy ezeket mivel kell majd kiegészíteni.

2.

Találkozunk az általam megjelölt helyen. Megbeszéljük mit részesítsünk előnyben: a drogériás termékeket, vagy a high-end márkákat, vagy válogassunk vegyesen. Én az utóbbit ajánlom leginkább.

3.

Kiválasztom a bőrtípusodnak/tónusodnak megfelelő alapozót és/vagy BB krémet, korrektort, púdert, pirosítót, szemhéjpalettát, rúzst, ecseteket. Mindent, amire szükséged van.

4.

Majd átjövünk a stúdiómba és indulhat a tanulás! Lépésről lépésre haladunk. Az arcod egyik oldalán én készítem a sminket, a másikon pedig te.

5.

Megtanulod, hogyan tedd fel az alapozót/BB krémet, hogy az természetes legyen. Hová kerüljön a pirosító. Hogyan árnyald a szemed. Melyik ecset mire való, és azokat hogyan használd. Ezen kívül több rúzsozási technikát is mutatok neked.

6.

Végül mutatok egy nagyon gyors, 10 perces szépítő sminket. Ezt tovább gondoljuk, és egy egyszerű, nappali sminket készítünk belőle. Majd egy trükkel alkalmi megjelenést varázsolunk belőle.

Hasznos tanácsom:

Kérlek, a hétköznapokra ne akarj úgy sminkelni, ahogyan azt egy szép Insta fotón, vagy egy videóban látod. Annak is meg van a helye, ahol az szép, de hidd el, a hétköznapokban ezek a sminkek nem állják meg a helyüket. Nyugodj meg, nem kell agyon kontúroznod magad, illetve arra sincs szükség, hogy megvedd a fél drogériát. Egy hordható, gyors nappali smink elkészítéséhez, elegendő pár termék, illetve maximum 4 db ecset. Tapasztalatom szerint, minden márkának megvannak az erősségei. Én abban leszek segítségedre, hogy kiválasszam a számodra legmegfelelőbbet a közös vásárlás alkalmával. A siker kulcsa pedig nem más, minthogy gyakorolj és gyakorolj!

 

ÖNSMINKELŐ OKTATÁS KÖZÖS SMINK VÁSÁRLÁSSAL

Ár: 60.000 Ft

Időtartam: Vásárlás 1-1,5 óra. Oktatás: 2,5 óra. Összesen 4 óra. Ezen felül, minden megkezdett fél óra 5500 Ft.

Pont erre van szükségem

Gyakori Kérdések:

Online tartatsz-e színtanácsadást?

A tanácsadást kizárólag nappali, természetes fényben végzem. Bármilyen mesterséges megvilágítás elviszi a színek árnyalatát, így fals eredményt adhat. A tavaszi-nyári időszakban legkésőbb 15-16 óra között tudjuk kezdeni a tanácsadást, míg téli-őszi időszakban legkésőbb 13-14 óra között tudunk kezdeni. Az általam javasolt kezdés minden időszakban a 10-12 óra között, akkor a legjobbak a fények.

Este tudok-e hozzád menni?

A tanácsadást kizárólag nappali, természetes fényben végzem. Bármilyen mesterséges megvilágítás elviszi a színek árnyalatát, így fals eredményt adhat. A tavaszi-nyári időszakban legkésőbb 15-16 óra között tudjuk kezdeni a tanácsadást, míg téli-őszi időszakban legkésőbb 13-14 óra között tudunk kezdeni. Az általam javasolt kezdés minden időszakban a 10-12 óra között, akkor a legjobbak a fények.

Hol tartod a tanácsadásokat?

Budapesten a 13. kerületben (havonta egy hetet), és Sopronban egyaránt. 

Mennyivel előbb kell hozzád bejelentkezni?

Sopronban viszonylak rugalmas vagyok, 1-2 héttel korábban, mint ahogy jönni szeretnél.

Budapesten havonta egy hetet dolgozom, így előfordulhat, hogy egy-két hónap a várakozási idő, de ne aggódj, a színek megvárnak.

Mit vigyek magammal a színtantanácsadásra?

Hozd el a smink neszeszered, különös tekintettel a rúzsokra, pirosítókra és szemhéjpalettákra. A tanácsadás végén színhelyesen átválogatom neked, és csak az marad, ami igazán jól áll.

Mit vigyek magammal a szín- és stílustanácsadásra?

A smink neszeszereden túl, amit színhelyesen átválogatok, hozz kérlek 2-3 db ”nagyon szeretem” és ”nagyon nem szeretem” ruhadarabot a gardróbodból.  

Mit vigyek magammal a sminkoktatásra?

Minden otthon megtalálható sminkterméket, amit kedvelsz, és az ecseteidet. Mottóm ugyanis, hogy akkor kapsz használható tudást, ha a saját termékeiddel tanítalak meg sminkelni. Természetesen a tanácsadást megelőzi egy közös smink vásárlás, ahol beszerzünk mindent számodra. Így lesz teljes, jól kihasználható készleted.

Milyen üzletekbe megyünk közös sminkvásárlás alkalmával?

Megbeszéljük az anyagi kereteidet, és én ennek függvényében, a te igényeidhez mérten válogatom számodra össze a tökéletes smink neszeszert. Legyen az drogéria vagy high-end kategória. Én mindig azt javaslom, hogy legyen benne ez is, az is.

Turi vagy Pláza? Hol vásárolunk majd?

Én mindkettőt kedvelem. Előzetesen megbeszéljük, hogy miket kellene vásárolnunk, mik az anyagi kereteink, te mit kedvelsz jobban. Ennek függvényében javaslom egyiket vagy másikat. De semmi nem kötelező. Ha turiba szeretnél menni, akkor elviszlek a kedvenc helyemre. Ha pedig a plázát preferálod, akkor az Aréna pláza az, amit javaslok.

Azt a stílust keresed, ami igazán te vagy?

Segítek neked megtalálni! Öltözködj tudatosan, sminkelj harmonikusan, vásárolj határozottan!

Segíts nekem is